ایسنا/خوزستان رئیس آموزش و پرورش عشایری خوزستان از افتتاح مدرسه چهار کلاسه خیرساز در دزفول خبر داد.
حمید قنبری در آیین افتتاحیه دبستان عشایری چهار کلاسه شهید هاشمی دزفول، اظهارکرد: نیازها و مطالبات آموزش و پرورش مکمل یک دیگر و در راستای توسعه پایدار هستند.
به گزارش ایسنا، وی ادامه داد: آموزش و پرورش بن مایه اصلی توسعه، محرومیت زدایی و آبادانی است. اگر خواستار پیشرفت هستیم باید همه نسبت به آموزش و پرورش احساس مسئولیت کنیم و مسیر رسیدن به اهدافش را هموار کنیم.
قنبری با اشاره به شرایط آموزش و پرورش عشایر، گفت: نزدیک به ۱۵ هزار دانش آموز در ۱۴ منطقه عشایری مشغول تحصیل هستند که هرکدام با توجه به شرایط خود نیاز های متفاوتی دارند. یکی نیاز به مدرسه دارد، یکی نیاز به لباس و دیگری به برنامه درسی کاربردی نیاز دارد.
رئیس آموزش و پرورش عشایری خوزستان بیان کرد: آموزش و پرورش نهادی است که به تنهایی نمیتواند پاسخگوی تمام نیاز های دانش آموزان باشد و در این راه نیاز به حضور ارگان ها و خیرین گرانقدر که همواره بازوان پرتوان ما بوده اند، دارد. امروز نیز مفتخریم که بزرگترین مدرسه خیرساز عشایری را با استعانت از خداوند منان افتتاح کنیم.
وی با تاکید بر تلاش ویژه آموزش و پرورش عشایر بر بهسازی و نوسازی مدارس عشایری، تصریح کرد: ساخت مدرسه در حیطه اختیارات اداره کل نوسازی مدارس خوزستان است که در سال تحصیلی جاری با همت مدیرکل نوسازی و آموزش و پرورش خوزستان، ۲۰ مدرسه سنگی تخریب و ۲۰ مدرسه نوساز جایگزین آن ها شدند و تا پایان سال تحصیلی ابتدایی سال تحصیلی آینده، ۸۰ مدرسه پیش ساخته یک تا سه کلاسه به ارزش ریالی ۵۰ میلیارد ریال جایگزین ۸۰ مدرسه سنگی عشایری میشوند.
قنبری در پایان ضمن تقدیر از خیر مدرسه ساز نیز گفت: با ساخت مدرسه، نام سازنده همیشه زنده می ماند و در تاریخ عشایر ماندگار خواهد شد. آموزش و پرورش عشایر همچنان نیازمند حضور خیرین در حیطه های مختلف سازندگی، پوشاک، قوانین انتخاب و تغییر رشته دبیرستان، لوازم و تجهیزات آموزشی و کمک آموزشی است.
به گزارش ایسنا، زمین این مدرسه توسط سازنده آن اهدا شده و مدرسه در مساحت ۱۰۰۰ متر مربع با هزینه ای بالغ بر ۱۰میلیارد ریال ساخته شده است.
درباره این سایت